Top

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ 210 57 37 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ 210 57 37 000

Οι υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ είναι διαθέσιμες σε όλα τα δυτικά προάστια και στο Χαϊδάρι. Στην Αποφράξεις Χαϊδάρι πιστεύουμε στη σωστή εξυπηρέτηση και τη δίκαιη πολιτική τιμών και δεν δημιουργούμε πρόσθετες και κρυφές χρεώσεις. Είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε υπηρεσία αποχετευτικών δικτύων και εξυπηρετούμε όλους τους κατοίκους των δυτικών προαστίων εδώ και 4 δεκαετίες. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ είναι:

 • Επαγγελματικοί καθαρισμοί φρεατίων και τυδρορροών
 • Τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των αποχετευτικών συστημάτων
 • Επιθεώρηση της γραμμής της αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης
 • Αποφράξεις κάθε είδους

Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε πολύ προσιτές τιμές. Παρέχει στους πελάτες τόσο σε σπίτια, όσο και σε επιχειρήσεις, με απόλυτη προσοχή και επαγγελματισμό. Για εμάς κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός και αντιμετωπίζεται όπως θα θέλαμε εμείς να εξυπηρετηθούμε. Έτσι, εάν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων. Επιλέξτε εκείνη που διαθέτει τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα καθώς και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία. Είναι πολύ σημαντικό να απευθύνεστε σε αξιόπιστες εταιρείες που θα αναλάβουν τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεών σας. Τα δίκτυά σας θα παραμένουν πάντα καθαρά και ασφαλή ενώ δεν θα «πελαγώνετε» κάθε φορά που βρέχει.

αποφραξεις Χαιδαρι

Αποφράξεις Χαϊδάρι

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ: ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ: Υπολογίζοντας την έντονη αστικοποίηση, την πυκνή δόμηση και την έντονη επιχειρηματική δράση της περιοχής, δημιουργήσαμε ειδικά πακέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:

 • Αποφράξεις παντός είδους 210.573.7000 Χαϊδάρι
 • Χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού
 • Τακτικές συντηρήσεις 210.573.7000 Αποφράξεις Χαϊδάρι
 • Τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος
 • Χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων 210.573.7000 Αποφράξεις Χαϊδάρι
 • Ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης
 • Διάγνωση με κάμερα Χαϊδάρι 210.573.7000
 • Ακριβής έλεγχος και εντοπισμός προβλημάτων με κάμερα

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ: Εάν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων. Επιλέξτε εκείνη που διαθέτει τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα καθώς και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία. Είναι πολύ σημαντικό να απευθύνεστε σε αξιόπιστες εταιρείες που θα αναλάβουν τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεων σας. Τα δίκτυά σας θα παραμένουν πάντα καθαρά και ασφαλή ενώ δεν θα «πελαγώνετε» κάθε φορά που βρέχει με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ.

Σκοπεύουμε στην άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, χάρη στις οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές, τη συνεχώς εξελιγμένη τεχνογνωσία, τον άριστο εξοπλισμός και την παροχή υπηρεσιών από τους έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς μας. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΪΔΑΡΙ οι τηλεφωνικές μας γραμμές είναι διαθέσιμες σε 24ωρη βάση, κάθε μέρα του χρόνου. Πάνω απ’ όλα ξέρουμε τη σίγουρη αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιουργούνται από ζημιές στα δίκτυα των αποχετεύσεων.

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Σύγχρονος εξοπλισμός της Αποφράξεις Χαϊδάρι

Η Αποφράξεις Χαϊδάρι διαθέτει ηλεκτροκίνητα περιστροφικά μηχανήματα και μηχανήματα υδροβολής με υψηλή πίεση νερού, ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα και έγχρωμες, ψηφιακές κάμερες διάγνωσης. Έτσι οι εργασίες που επιθυμείτε να γίνουν με σωστό και σίγουρο αποτέλεσμα και να σας εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα. Αν έχετε παρατηρήσει δυσάρεστες οσμές στο νεροχύτη, την τουαλέτα, τη μπανιέρα,ή το νιπτήρα ή έχετε χαμηλή πίεση του νερού και βουλωμένους σωλήνες, είμαστε στη διάθεση σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες σας και να λύσουμε το πρόβλημα, με σεβασμό στις εγκαταστάσεις του χώρου σας και εγγυημένα αποτελέσματα.

Αποφράξεις Χαϊδάρι: Διάγνωση με κάμερα

Οι επιθεωρήσεις με κάμερα είναι άμεσες, καθαρές και αποτελεσματικές σε σύγκριση με τους παλιούς τρόπους εντοπισμού των προβλημάτων του δικτύου αποχέτευσης του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Μέσα από τις επιθεωρήσεις της αποχέτευσης, εισάγεται μια μικροσκοπική, αδιάβροχη κάμερα στον σωλήνα, βοηθώντας τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας να προβούν σε λεπτομερείς αξιολογήσεις χωρίς να χρειαστεί να σκάψουμε τις γραμμές των δικτύων της αποχέτευσης. Αυτό χρησιμεύει, για να καθορίσουμε ποιος συγκεκριμένος τρόπος αντιμετώπισης είναι πιο κατάλληλος για το πρόβλημα. Στην Αποφράξεις Χαϊδάρι προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες επιθεωρήσεις αποχέτευσης με κάμερα διάγνωσης, που μας βοηθούν να κάνουμε τη δουλειά, χωρίς να καταστρέψουμε την περιουσία σας.

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΙΔΑΡΙ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ

ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΧΑΐΔΆΡΙ ΑΠΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΧΑΐΔΆΡΙ

Υπηρεσίες της Αποφράξεις Χαϊδάρι

Στις υπηρεσίες της Αποφράξεις Χαϊδάρι περιλαμβάνονται:

 • αποφράξεις όλων των ειδών
 • χρήση ειδικής ψηφιακής κάμερας για την επιθεώρηση και τη διάγνωση προβλημάτων που εμφανίζονται στο εσωτερικό των αγωγών της αποχέτευσης σε σημεία που δεν μπορούμε να φτάσουμε με άλλη μέθοδο, χωρίς την πρόκληση περαιτέρω ζημιών και επιπλέον κοστών
 • αφαίρεση ριζών δέντρων από τους σωλήνες σας, με χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων
 • επαγγελματικοί καθαρισμοί φρεατίων και υδρορροών με μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού για την αφαίρεση και απομάκρυνση οποιασδήποτε συσσώρευσης υλικών (τρίχες, λίπη, χώματα κλπ) από το εσωτερικό τους
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις του κεντρικού συστήματος της αποχέτευσής σας σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση

Αποφράξεις Χαϊδάρι Επικοινωνία: 210 57 37 000 ΤΚ 12462

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.