1. αποφράξεις παντός είδους
  2. τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος
  3. ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης
  4. χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού
  5. ριζοκοπτικών μηχανημάτων
  6. ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων με κάμερα
Top

Αποφράξεις Κορυδαλλός 210.573.7000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 210.573.7000

Οι υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων της Αποφράξεις Περιστέρι είναι διαθέσιμες σε όλα τα δυτικά προάστια και τον ΚορυδαλλόΑποφραξεις Κορυδαλλος

 

Χρειάζεστε καθαρισμό των γραμμών της αποχέτευσης; Για όλες τις ανάγκες σας για τα δίκτυα αποχέτευσης για επαγγελματικές στέγες ή το σπίτι σας. Στην Αποφραξεις Κορυδαλλος τα κάνουμε όλα στον ελάχιστο χρόνο και κόστος. Καθαρίζουμε όλες τις βουλωμένες αποχετεύσεις στον οικιακό σας χώρο ή την επιχείρησή σας. Είμαστε ειδικοί στον καθαρισμό των φρεατίων και υδρορροές και τις αποφράξεις.

Αποφραξη μπανιερας Κορυδαλλος

Αποφραξη μπανιερας Κορυδαλλος

Η υδροβολή είναι ένα σύστημα καθαρισμού με νερό υψηλής πίεσης για τη φραγμένη γραμμή αποχέτευσης. Τα ρεύματα εκτόξευσης του ύδατος είναι αρκετά ισχυρά ώστε να εκτοξεύουν σχεδόν κάθε φράξιμο και να καθαρίσουν όλη την διάμετρο του αγωγού. Παρέχουμε υπηρεσίες καθαρισμού φρεατίων σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλα τα δυτικά προάστια.

Ακόμα και οι πιο τακτικά καθαρισμένες αποχετεύσεις μπορούν να βιώσουν ένα μπλοκάρισμα, ωστόσο, μην αισθάνεστε άσχημα εάν πρέπει να μας τηλεφωνήσετε για μία απόφραξη έκτακτης ανάγκης. Κάλεσε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για να εκτελούμε υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης των αποχετεύσεων και των φρεατίων σας.

Υπηρεσίες της Αποφραξεις Κορυδαλλος

Διατηρείστε τους σωλήνες σας απαλλαγμένους από τα μπλοκαρίσματα με τις υπηρεσίες καθαρισμού των αποχετευτικών δικτύων και επιθεώρησης της αποχέτευσης με κάμερα.

Οι επιθεωρήσεις της αποχετευτικής γραμμής με κάμερα διάγνωσης είναι εξαιρετικά χρήσιμες κατά τον έλεγχο προβλημάτων των σωληνώσεων. Μια ειδική, έγχρωμη κάμερα ελέγχου είναι τοποθετημένη σε μια εύκαμπτο καλώδιο που ταιριάζει στο εσωτερικό του σωλήνα σας. Αυτό επιτρέπει στον τεχνικό μας να δει τι συμβαίνει στην αποχέτευσή σας σε πραγματικό χρόνο. Μερικά από τα πλεονεκτήματα της επιθεώρησης με κάμερα περιλαμβάνουν:

  • Εξάλειψη του χρόνου και της ταλαιπωρίας για την εξεύρεση του προβλήματος, αφού με την κάμερα το πρόβλημα μπορεί να εντοπιστεί πολύ εύκολα.
  • Μείωση του κόστους, καθώς απαιτείται μικρότερη παρέμβαση για την εξεύρεση των προβλημάτων.
  • Επιτρέπει στον τεχνικό να επιλέξει τον πιο αποδοτικό και οικονομικά συμφέροντα τρόπο επίλυσης.

Στην Αποφράξεις Κορυδαλλός έχουμε περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποχετευτικών δικτύων. Με επαγγελματίες και εξειδικευμένους τεχνικούς σε θέματα εξυπηρέτησης, μπορείτε να μας εμπιστευθείτε, για όλες σας τις ανάγκες καθαρισμού των αποχετευτικών σας συστημάτων.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.