Top

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Όλοι θέλουμε και επιθυμούμε να ζούμε ή να εργαζόμαστε σε ένα χώρο καθαρό χωρίς παράσιτα και έντομα. Οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά είναι παράσιτα ενοχλητικά και ικανά να μεταφέρουν στο χώρο σας επικίνδυνες ασθένειες. Αυτό συμβαίνει γιατί αναπτύσσονται και ζουν μέσα σε ρυπογόνα περιβάλλοντα όπως σκουπίδια, φρεάτια, αποχετευτικούς αγωγούς κτλ. Έντομα όπως κουνούπια, ψύλλοι, σκόροι, σαρανταποδαρούσες και κοριοί, επίσης είναι σε όλους ανεπιθύμητα και υπεύθυνα πολλές φορές για ασθένειες , δερματικά προβλήματα, αλλεργίες και μετάδοση ιών. Με τις επαγγελματικές υπηρεσίες της ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ θα καταφέρετε να κρατήσετε μακριά από το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο έντομα, κατσαρίδες, τρωκτικά και οποιοδήποτε παράσιτο. Επίσης οι απολυμάνσεις βοηθάνε πολύ στην μη εξάπλωση ιών και στον – σε μεγάλο βαθμό – περιορισμό τους. Επιβάλλεται λοιπόν να την εντάξετε μέσα στις αναγκαίες τακτικές εργασίες που αφορούν το ακίνητό σας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στις απολυμάνσεις παντός είδους καθώς έχει μια μακρόχρονη ιστορία στον χώρο. Τα συνεργεία της είναι εξαιρετικά εκπαιδευμένα ώστε να εξοντώσουν κάθε είδους παράσιτο και έντομο και να σας απαλλάξουν οριστικά από τέτοιους μπελάδες. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι απολύτως ασφαλή, εγκεκριμένα και πιστοποιημένα ώστε να μην βλάπτουν την υγεία ανθρώπων και ζώων. Εξαιτίας της ευαισθητοποίησής μας απέναντι στο περιβάλλον, τα σκευάσματα και οι τεχνικές μας είναι προσφιλείς και σε αυτό. Η Απολυμάνσεις Περιστέρι λειτουργεί καθημερινά και αναλαμβάνει υπηρεσίες σε κάθε χώρο. Σπίτια, καταστήματα, δημόσιους και κοινόχρηστους χώρους, επαγγελματικές στέγες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία, εστιατόρια, παντού!! Καλέστε σήμερα και ενημερωθείτε από τους γεωπόνους μας για τα οικονομικά πακέτα που προσφέρουμε για κάθε απολύμανση.

Απολυμάνσεις για κατσαρίδες

Άραγε ποιος νιώθει καλά όταν κατσαρίδες κάνουν επέλαση στο χώρο του; Σαφέστατα κανείς! Οι κατσαρίδες ανεξαρτήτου μεγέθους, προκαλούν σε όλους μας τα ίδια συναισθήματα. Είναι παράσιτα που ζουν σε φρεάτια, υπονόμους, αποχετεύσεις και σε μέρη σκοτεινά, ζεστά και γεμάτα υγρασία. Μπορεί να τις πετύχουμε παντού σε κάθε χώρο και δεν είναι απαραίτητο να είναι χώρος βρώμικος. Κατσαρίδες μπορεί να εμφανιστούν και στα πιο καθαρά σπίτια! Εκτός από το ότι διαθέτουν ένα αντιαισθητικό παρουσιαστικό, οι κατσαρίδες μπορεί να μεταδώσουν αρρώστιες και νόσους που σχετίζονται με το στομάχι όπως γαστρεντερίτιδες, δηλητηριάσεις, σαλμονέλα. Κάτι που σίγουρα δεν γνωρίζετε είναι ότι εξαπλώνουν τουλάχιστον 33 είδη βακτηρίων.

Προκειμένου να αποφύγετε το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν στο χώρο σας, φροντίστε ώστε να μην αφήνετε τρόφιμα εκτεθειμένα στην κουζίνα και μέσα στα ντουλάπια. Επίσης, μια επαγγελματική απολύμανση για κατσαρίδες θα μηδενίσει τις πιθανότητες της εμφάνισής τους. Αναλαμβάνουμε απολυμάνσεις σε κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Καλέστε την ακόμα και αν δεν έχετε πρόβλημα, για μια προληπτική απολύμανση και έναν προληπτικό ψεκασμό στα φρεάτιά σας. Ακόμα κι αν δεν παρουσιάζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στο χώρο σας, εμείς σας προτείνουμε να λαμβάνεται απολύμανση για κατσαρίδες 2 φορές το χρόνο. Οι ιδανικές περίοδοι είναι στα μέσα της άνοιξης και στα μέσα του φθινοπώρου, όταν παρουσιάζονται οι μεγάλες κλιματικές αλλαγές.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Όσο αθώα είναι τα μικρά μυρμήγκια άλλο τόσο ενοχλητικά μπορεί να γίνουν ταυτόχρονα σε όλους μας. Είναι ικανά να περιτριγυρίζουν στα τρόφιμα και στα συρτάρια μας και να μπαινοβγαίνουν μέσα σε βάζα και σε ντουλάπια. Όταν εισβάλλουν σε κάποιο χώρο, εγκαθίστανται κατά χιλιάδες και αυτό συμβαίνει επειδή τα μυρμήγκια φτιάχνουν μεγάλες αποικίες. Αν το έδαφος είναι προσοδοφόρο, δηλαδή αν υπάρχει νερό, τροφή και το κατάλληλο κλίμα, σίγουρα θα δημιουργήσουν μία φωλιά. Η αποικία των μυρμηγκιών στη δομή της, έχει πολλές ομοιότητες με τη δική μας κοινωνία. Αποτελείται από τη βασίλισσά της, (κάποιες φορές, περισσότερες από μία), τα αρσενικά, τα θηλυκά, τα αυγά, τις νύμφες και τις προνύμφες. Τα ενήλικα μυρμήγκια δουλεύουν πολύ σκληρά ειδικότερα για την ανίχνευση της τροφής. Προστατεύουν πάρα πολύ τη βασίλισσά τους την οποία την έχουν καλά κρυμμένη μέσα στην αποικία τους. Η καταπολέμησή τους, θέλει ειδικό χειρισμό μιας και τα μυρμήγκια είναι πανέξυπνα.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ

Στο εμπόριο, κυκλοφορούν πολλά εντομοκτόνα σκευάσματα για την απολύμανση για μυρμήγκια. Όμως πόσο ασφαλή είναι και πόσο αποτελεσματικά; Αν κάποια στιγμή αντιμετωπίσετε πρόβλημα με μυρμήγκια στο χώρο σας, σας προτείνουμε να καλέσετε μια επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Η Απολυμάνσεις Περιστέρι, είναι η καλύτερη πρόταση. Οι τεχνικοί της θα εντοπίσουν την αποικία με μεγάλη ευκολία αφού διαθέτουν τεράστια πείρα στην απολύμανση για μυρμήγκια. Με ψεκασμό και τοποθέτηση τζελ θα σας λύσουν το πρόβλημα χωρίς εσείς να μπείτε σε αυτή την ταλαιπωρία. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να εξοντωθούν όλα τα μυρμήγκια της αποικίας. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα, καθώς τα προϊόντα μας είναι τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Τα ισχυρά αυτά φάρμακα έχουν την ιδιότητα να προσελκύουν και να ξεγελούν τα ευφυέστατα μυρμήγκια καθώς παραπέμπουν σε μια πολύ δελεαστική τροφή. Στην πραγματικότητα όμως, μεταφέρουν στην αποικία πολύ ισχυρή δόση εντομοκτόνου η οποία τα εξοντώνει και σας απαλλάσσει οριστικά από αυτά.

Απολύμανση για κουνούπια

Τα κουνούπια είναι μικροσκοπικά πετούμενα έντομα που μας επισκέπτονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η υγρασία και τα ζεστά κλίματα είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που θα τα προσελκύσει. Η παρουσία τους, μας είναι πάντοτε πάρα πολύ ενοχλητική. Αναφερόμαστε ειδικότερα στα θηλυκά κουνούπια επειδή τσιμπάνε προκειμένου να τραφούν από το αίμα μας. Τα τσιμπήματά τους μας προκαλούν εξανθήματα που συνοδεύονται από φαγούρα. Επίσης, τα τσιμπήματα θέτουν σε κίνδυνο και την υγεία μας αφού μπορεί να μας μεταδώσουν διάφορες ασθένειες όπως τον ιό Zika ή τον ιό του δυτικού Νείλου. Τα κουνούπια έλκονται πολύ από τα στάσιμα νερά και γι αυτό θα τα συναντήσετε σε μεγάλο πληθυσμό όπου υπάρχουν λίμνες, ποτάμια και ρυάκια. Η καταπολέμησή τους δεν είναι εύκολη υπόθεση. Επειδή πετάνε είναι δύσκολο να εξοντωθούν, μπορείτε όμως να περιορίσετε τον αριθμό τους εφαρμόζοντας συχνή απολύμανση. Συνίσταται κυρίως κατά τη θερινή περίοδο όπου το φαινόμενο λόγω κλίματος παρουσιάζει ιδιαίτερη έξαρση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τακτικές απολυμάνσεις για κουνούπια σε κάθε χώρο. Οι τεχνικοί μας είναι όλοι εξειδικευμένοι στην απολύμανση για κουνούπια και διαθέτουν πολύ μεγάλη εμπειρία. Με τεχνικές φιλικές προς το περιβάλλον, επιτυγχάνουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι ψεκασμοί που εφαρμόζονται γίνονται με ειδικά σκευάσματα – απωθητικά για τα κουνούπια που όμως δεν θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία και την υγεία των κατοικίδιών σας. Σας προτείνουμε η απολύμανση για κουνούπια να ξεκινά τους ανοιξιάτικους μήνες όταν ζεσταίνει ο καιρός και να λαμβάνει χώρα κάθε 20 – 25 μέρες το καλοκαίρι. Φροντίζοντας γι αυτό, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προτείνει συμβόλαια τακτικής απολύμανσης με βάση πάντα τις δικές σας ανάγκες και χωρίς μεγάλο οικονομικό κόστος. Η καλή φήμη της εταιρείας, κρίνεται πάντοτε εκ του αποτελέσματος και η Απολυμάνσεις Περιστέρι είναι στην ευχάριστη θέση οι πελάτες της, να την προτείνουν για τα άριστα αποτελέσματα που τους προσφέρει.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Οι κοριοί όπως και οι ψύλλοι είναι έντομα που τσιμπάνε. Η μόνη διαφορά είναι ότι τα τσιμπήματά τους δεν τα καταλαβαίνουμε την ώρα που γίνονται και αυτό γιατί οι κοριοί τσιμπάνε μόνο τη νύχτα. Χαρακτηριστικό του τσιμπήματος είναι ότι τα σημάδια σχηματίζουν ευθεία γραμμή και φυσικά ότι συνοδεύονται επίσης από κνησμό. Οι κοριοί φωλιάζουν σε στρώματα αλλά και όπου υπάρχει χαραμάδα. Μπορεί να τους πετύχετε εκτός από κλινοσκεπάσματα, καναπέδες και μαξιλάρια, σε πατώματα, ντουλάπες ακόμα και μέσα σε πρίζες. Η μεταφορά τους μπορεί να γίνει πολύ εύκολα μέσα από τσάντες, βαλίτσες ακόμα και ρούχα. Ειδικότερα μεγάλη προσοχή σε στρατόπεδα, ξενοδοχεία και μέσα μαζικής μεταφοράς.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΙΟΥΣ

Από τη στιγμή που θα εισέλθουν σε κάποιο χώρο κοριοί θα πρέπει να εφαρμοστεί αμέσως απολύμανση για κοριούς. Οι κοριοί πολλαπλασιάζονται ραγδαία και με γεωμετρική πρόοδο οπότε αν τους αντιληφθείτε δράστε γρήγορα και με ψυχραιμία. Επικοινωνήστε και ζητήστε βοήθεια από κάποια ειδική επιχείρηση. Η Απολυμάνσεις Περιστέρι διαθέτει εμπειρία, τεχνογνωσία και νόμιμη άδεια για την απολύμανση για κοριούς. Έχοντας στο ενεργητικό της πάρα πολλές απολυμάνσεις, οι τεχνικοί της θα έρθουν στο χώρο σας, θα βρουν τις εστίες τους και θα εξοντώσουν πλήρως τα μικροσκοπικά αυτά έντομα. Με τεχνικές και σκευάσματα απολύτως ασφαλή για όλους θα σας προσφέρει 100% οριστική λύση στο πρόβλημα.

Απολυμάνσεις για ψύλλους

Όταν μιλάμε για ψύλλους, κάνουμε λόγο για παράσιτα που τρέφονται αποκλειστικά με αίμα. Είναι επικίνδυνοι για την ζωική και ανθρώπινη υγεία διότι συχνά μεταφέρουν μολυσματικές ασθένειες. Μπορούν εύκολα να μετακινηθούν στο τρίχωμα των ζώων ή στα ρούχα των ανθρώπων. Δυστυχώς αν έχετε υπόνοιες ότι έχετε προσβληθεί από ψύλλους, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα. Αυτό πρέπει να γίνει γιατί οι ψύλλοι αναπαράγονται με ταχείς ρυθμούς και σε πολύ λίγο χρόνο θα γεμίσετε παντού! Η παρουσία τους ευτυχώς γίνεται εύκολα αντιληπτή στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν δείτε το ζωάκι σας να ξύνεται επίμονα, τότε κατά 99% έχει προσβληθεί. Οι ψύλλοι είναι έντομα που τα καταλαβαίνουμε όταν μας τσιμπάνε.Έχουν τη δυνατότητα να πηδάνε μέχρι 40-50 εκατοστά ύψος.

Για να απαλλαγείτε ο μόνος τρόπος είναι να ζητήσετε βοήθεια από κάποιο συνεργείο απολύμανσης. Δεν υπάρχουν ερασιτεχνικοί τρόποι που θα σας διώξουν τους ψύλλους. Χρειάζεται σωστή και επαγγελματική απολύμανση για ψύλλους ώστε να εξοντωθούν όχι μόνο τα παράσιτα αλλά και τα αυγά τους. Η εταιρεία μας με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, θα σας βοηθήσει να τους καταπολεμήσετε. Τα κατάλληλα φάρμακα και οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί θα σας προσφέρουν οριστική λύση χωρίς να διατρέξετε κανέναν απολύτως κίνδυνο. Όλα τα φάρμακα της εταιρείας είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Παρόλα αυτά η απολύμανση για ψύλλους γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να μην δημιουργηθεί η οποιαδήποτε βλάβη στο περιβάλλον.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Τα ποντίκια, οι αρουραίοι και γενικότερα τα τρωκτικά, είναι καταστροφικά παράσιτα. Με τα κοφτερά τους δόντια μπορούν να μασήσουν τα πάντα. Σε πολλές χώρες, οι ασθένειες που μεταφέρουν και μεταδίδουν είναι για τη δημόσια υγεία, πρωτευούσης σημασίας. Να αναφέρουμε εδώ ότι τα τρωκτικά μεταδίδουν ασθένειες και στα ζώα. Επίσης, καταστρέφουν καλλιέργειες αλλά και κτίρια. Τα ποντίκια λατρεύουν το σκοτάδι και συνήθως αναπτύσσονται σε μέρη που δεν είναι και τόσο καθαρά. Ο πληθυσμός τους είναι συνήθως μεγάλος μέσα σε βόθρους και αποχετευτικά δίκτυα. Η αναζήτηση τροφής μπορεί να τα αναγκάσει να εγκατασταθούν οπουδήποτε. Μέσα σε αποθήκες, σπίτια, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, εργοστάσια, κοινόχρηστους, δημόσιους ή ιδιωτικούς χώρους. Αν τα δείτε στο χώρο σας, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα προτού αναπαραχθούν και γεμίσετε παντού. Η ένδειξη ότι σας έχουν επισκεφθεί, είναι συνήθως τα περιττώματά τους. Πρόκειται για μικρά μαύρα σωματίδια που είναι σκληρά και στο σχήμα μοιάζουν με έναν κόκκο ρυζιού.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ

Αν σιγουρευτείτε ότι υπάρχουν στο χώρο σας ποντίκια, μην επιχειρήσετε να κάνετε τίποτα μόνοι σας. Δυστυχώς δεν θα καταφέρετε κάτι και επιπλέον όλα τα κοινά ποντικοφάρμακα του εμπορίου, είναι επικίνδυνα. Ιδιαίτερα αν έχετε κατοικίδια ζωάκια και μικρά παιδιά. Η καλύτερη λύση είναι μια καλή επαγγελματική εταιρεία απολυμάνσεων. Η εταιρεία που σίγουρα θα σας βοηθήσει να τα ξεφορτωθείτε, είναι η Απολυμάνσεις Περιστέρι. Οι τεχνικοί της είναι πάρα πολύ έμπειροι. Θα έρθουν γρήγορα στο χώρο σας και θα τον επιθεωρήσουν. Με τη μεγάλη εμπειρία που διαθέτουν, θα τοποθετήσουν πλαστικούς δολωματικούς σταθμούς ή μεταλλικούς σταθμούς με κόλλα αναλόγως το χώρο και την περίπτωση. Όσον αφορά αποχετεύσεις, βόθρους και φρεάτια, η απολύμανση για ποντίκια θα γίνει με ειδικά υποκαπνιστικά προϊόντα. Όλα τα φάρμακα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πολύ τοξικά για όλα τα τρωκτικά. Κάθε απολύμανση για ποντίκια συνοδεύεται με το απαραίτητο πιστοποιητικό μυοκτονίας.

Απολύμανση για κορωνοϊό

Ο καθαρισμός και η απολύμανση όλων των ιδιωτικών και δημόσιων χώρων συγκαταλέγονται στα βασικά μέτρα που πρέπει να λαμβάνονται στην αντιμετώπιση του covid-19. Τους τελευταίους μήνες, το μείζων θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα είναι η εμφάνιση ενός νέου κορωνοϊού. Ξεκίνησε στα τέλη του 2019 στην Κίνα αλλά λόγω του μεγάλου βαθμού μεταδοτικότητάς του, δεν άργησε να εξελιχθεί σε πανδημία και να φτάσει και στη δική μας χώρα. Όλη η ιατρική κοινότητα μελετάει τον καινούριο ιό και προτείνει μέτρα περιορισμού της διασποράς του. Τα έως σήμερα δεδομένα αναφέρουν ότι ο covid-19, μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο με τα σταγονίδια που απελευθερώνονται από βήχα ή φτάρνισμα. Όμως, δεν γνωρίζουμε ακόμα τη χρονική διάρκεια ζωής του ιού ούτε στον περιβάλλοντα χώρο ούτε επάνω στις επιφάνειες. Γι αυτό οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε συγκεκριμένες οδηγίες ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε ή ακόμα και να σταματήσουμε τον ιό.

Απολύμανση για κορωνοϊό

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟ

Οι καλύτερες πρακτικές αποτυπώνονται στις διεθνείς και εθνικές συστάσεις. Πρόκειται για την τήρηση κανόνων ατομικής υγιεινής, την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε κάθε κλειστό χώρο, την τήρηση των αποστάσεων και τη συχνή απολύμανση για κορωνοϊό χώρων και επιφανειών. Η εταιρεία Απολυμάνσεις Περιστέρι έχοντας μια πολύ μεγάλη εμπειρία στις απολυμάνσεις αναλαμβάνει να σας βοηθήσει και στη μεγάλη μάχη κατά του κορωνοϊού. Πάντοτε ενημερωμένη, χρησιμοποιεί προϊόντα πολύ εξελιγμένα. Πρόκειται για ειδικά φάρματα που είναι πιστοποιημένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία αλλά αποτελεσματικά απέναντι σε ιούς και μικρόβια. Όλοι οι τεχνικοί της είναι άριστα εκπαιδευμένοι για να προσφέρουν μία εγγυημένη απολύμανση για κορωνοϊό. Καλέστε σήμερα την Απολυμάνσεις Περιστέρι και ενημερωθείτε σχετικά από τους επιστήμονες γεωπόνους της εταιρείας μας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.