Top

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2105737000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 210 57 37 000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 210 573 7000: Οι υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων της Αποφράξεις Πειραιάς είναι διαθέσιμες για κάθε ζήτημα απόφραξης αποχέτευσης στον Πειραιά. Για προβλήματα αποχετεύσεων και αντλήσεων υδάτων δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ. Είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε για κάθε πρόβλημα σας όπως βουλωμένα φρεάτια και υδρορροές, χαμηλή πίεση νερού κλπ. Με ένα τηλεφώνημα, οι έμπειροι τεχνικοί μας θα βρίσκονται δίπλα σας, το ταχύτερο δυνατόν. Θα σας απαλλάξουμε από επιπλέον σκοτούρες.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΜΕ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΩΜΕΝΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ: Εάν έχετε μια βουλωμένη αποχέτευση, απευθυνθείτε σε μια εξειδικευμένη εταιρεία αποφράξεων. Επιλέξτε εκείνη που διαθέτει τα πιο σύγχρονα πιεστικά και ηλεκτροκίνητα μηχανήματα καθώς και άρτια εκπαιδευμένα συνεργεία. Είναι πολύ σημαντικό να απευθύνεστε σε αξιόπιστες εταιρείες που θα αναλάβουν τη σωστή συντήρηση των αποχετεύσεων σας. Τα δίκτυά σας θα παραμένουν πάντα καθαρά και ασφαλή ενώ δεν θα «πελαγώνετε» κάθε φορά που βρέχει με την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Σκοπεύουμε στην άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, χάρη στις οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές, τη συνεχώς εξελιγμένη τεχνογνωσία, τον άριστο εξοπλισμός και την παροχή υπηρεσιών από τους έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς μας. Στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ οι τηλεφωνικές μας γραμμές είναι διαθέσιμες σε 24ωρη βάση, κάθε μέρα του χρόνου. Πάνω απ’ όλα ξέρουμε τη σίγουρη αντιμετώπιση των προβλημάτων, που δημιουργούνται από ζημιές στα δίκτυα των αποχετεύσεων.

Αποφραξη τουαλετας Πειραιας

Απόφραξη τουαλέτας Πειραιάς

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ: Υπολογίζοντας την έντονη αστικοποίηση, την πυκνή δόμηση και την έντονη επιχειρηματική δράση της περιοχής, δημιουργήσαμε ειδικά πακέτα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν:

 • Αποφράξεις παντός είδους 210.573.7000 Πειραιάς
 • Χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού
 • Τακτικές συντηρήσεις 210.573.7000 Αποφράξεις Πειραιάς
 • Τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος
 • Χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων 210.573.7000 Αποφράξεις Πειραιάς
 • Ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης
 • Διάγνωση με κάμερα Πειραιάς 210.573.7000
 • Ακριβής έλεγχος και εντοπισμός προβλημάτων με κάμερα

Διάγνωση με κάμερα από την Αποφράξεις Πειραιάς

Βασανίζεστε από βουλωμένους σωλήνες αποχέτευσης και επαναλαμβανόμενα μπλοκαρίσματα; Πολλές αιτίες αυτών των προβλημάτων βρίσκονται βαθιά μέσα στον ίδιο τον σωλήνα και μπορούν να διαγνωσθούν μέχρι να προκύψει ένα σημαντικό πρόβλημα. Στην Αποφράξεις Πειραιάς χρησιμοποιούμε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να είμαστε λιγότερο ενοχλητικοί και να σας εξοικονομήσουμε χρήματα. Ο εξοπλισμός υψηλής τεχνολογίας και η τεχνογνωσία αιχμής μας βοήθησαν να ανταποκριθούμε στο επάγγελμά μας τον 21ο αιώνα.

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα εντοπίζει το σημείο προβλημάτων και βοηθά στην οπτική επιβεβαίωση της αιτίας του προβλήματος. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους βουλωμένους σωλήνες αποχέτευσης και τις επαναλαμβανόμενες εμπλοκές. Η επιθεώρηση με κάμερα διάγνωσης θα επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για ριζική διείσδυση ή ραγισμένο ή σπασμένο σωλήνα. Η Αποφράξεις Πειραιάς παρέχει τις πιο αποτελεσματικές, διαθέσιμες μεθόδους και θα επιτρέψει στον χειριστή να καθορίσει γρήγορα τη σωστή λύση.

Η Αποφράξεις Πειραιάς προσφέρει επιθεωρήσεις αποχέτευσης με χρήση κάμερας για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων, τη διασφάλιση ότι το εν λόγω αποχετευτικό σύστημα λειτουργεί αποτελεσματικά, την αξιολόγηση της κατάστασης των σωλήνων και την πρόληψη προβλημάτων και έκτακτων ζημιών.

Υπηρεσίες της Αποφράξεις Πειραιάς

Στις υπηρεσίες της Αποφράξεις Πειραιάς περιλαμβάνονται:

 • αποφράξεις όλων των ειδών
 • χρήση ειδικής ψηφιακής κάμερας για την επιθεώρηση και τη διάγνωση προβλημάτων που εμφανίζονται στο εσωτερικό των αγωγών της αποχέτευσης σε σημεία που δεν μπορούμε να φτάσουμε με άλλη μέθοδο, χωρίς την πρόκληση περαιτέρω ζημιών και επιπλέον κοστών
 • αφαίρεση ριζών δέντρων από τους σωλήνες σας, με χρήση ριζοκοπτικών μηχανημάτων
 • επαγγελματικοί καθαρισμοί φρεατίων και υδρορροών με μηχανήματα υψηλής πίεσης νερού για την αφαίρεση και απομάκρυνση οποιασδήποτε συσσώρευσης υλικών (τρίχες, λίπη, χώματα κλπ) από το εσωτερικό τους
 • τακτικές, προληπτικές συντηρήσεις του κεντρικού συστήματος της αποχέτευσής σας σε μηνιαία, τριμηνιαία, εξαμηνιαία ή ετήσια βάση

Έχουμε δημιουργήσει μια γκάμα υπηρεσιών, προσαρμοσμένες για κάθε πελάτη της Αποφράξεις Πειραιάς για την άριστη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση σας, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, με σεβασμό στον ιδιώτη και τον επαγγελματία, τις οποίες προσφέρουμε σε:

 • μονοκατοικίες
 • πολυκατοικίες
 • εμπορικά καταστήματα
 • γραφεία
 • επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
 • δημόσιες υπηρεσίες κλπ

Είτε πρόκειται για μία βουλωμένη υδρορροή, είτε για ένα δυσλειτουργικό, αποχετευτικό δίκτυο, οι τεχνικοί μας έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις σας, για ένα απόλυτα ικανοποιητικό και εγγυημένο αποτέλεσμα. Καλέστε σήμερα Αποφράξεις Πειραιάς και θα έρθουμε δίπλα σας, με σκοπό την καλύτερη αντιμετώπιση σε κάθε είδους προβλήματα του συστήματος της αποχέτευσης σας.

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

ΣΩΛΗΝΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Αποφράξεις Πειραιάς Επικοινωνία: 210 57 37 000 ΤΚ 18531

Πληροφορίες περιοχής Πειραιά

Ο Πειραιάς (αρχαία ελληνικά: Πειραιεύς) διαθέτει το σημαντικότερο λιμένα της Ελλάδας. Ο Πειραιάς συμπεριλαμβάνεται στον Δήμο Πειραιώς. Η Περιφερειακή Ενότητα Πειραιώς αποτελείται από τον ομώνυμο δήμο και τέσσερις δήμους (Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου-Δραπετσώνας και Περάματος), με συνολικό πληθυσμό 448.997 κατοίκους και έκταση 50,4 τ.χμ. Το κέντρο του Πειραιά απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, της οποίας αποτελεί ιστορικό επίνειο.

Πειραιάς

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.