1. αποφράξεις παντός είδους
  2. τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος
  3. ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης
  4. χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού
  5. ριζοκοπτικών μηχανημάτων
  6. ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων με κάμερα
Top

Αποφράξεις Νίκαια 210.573.7000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ 210.573.7000

Οι υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων της Αποφράξεις Περιστέρι είναι διαθέσιμες και για τη ΝίκαιαΑποφραξεις Νικαια

Διαθέτουμε εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνικούς, που χρησιμοποιούν υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Η Αποφράξεις Νίκαια παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τα δίκτυα της αποχέτευσης στη Νίκαια και τις γύρω περιοχές.

Αποφραξη τουαλετας Νικαια

Αποφραξη τουαλετας Νικαια

Η επιθεώρηση της αποχέτευσης με ειδική κάμερα διάγνωσης, μας επιτρέπει την οπτική έρευνα σε πραγματικό χρόνο των αποχετευτικών γραμμών για τον προσδιορισμό της κατάστασης εντός του αποχετευτικού δικτύου. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη δυσλειτουργία της κάμερας. Έχει την ευελιξία περνάει μέσα από τους σωλήνες, επειδή είναι αδιάβροχη και μεταδίδει εξαιρετικής ανάλυσης πλάνα. Επιπλέον, η προηγμένη τεχνολογία επιθεώρησης αποχετεύσεων με κάμερα, μας επιτρέπει να βλέπουμε και να εντοπίζουμε πιθανά ζητήματα, που ενδέχεται να προκύψουν στο άμεσο μέλλον ή με την πάροδο του χρόνου.

Οι έγχρωμες κάμερες διάγνωσης παρέχουν πλήρη ψηφιακή καταγραφή του αποχετευτικού συστήματός σας. Χρησιμοποιούνται ως εργαλείο για τον εντοπισμό και την επίλυση ενός προβλήματος. Με την ψηφιακή κάμερα υψηλής ευκρίνειας, μπορούμε να παρέχουμε την καλύτερη διάγνωση αποχέτευσης. Αξιολογούμε τις συνθήκες πριν και μετά την επισκευή και να βελτιστοποιήσουμε την προληπτική συντήρηση.

Εμείς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑ γνωρίζουμε ότι η τακτική, προληπτική συντήρηση είναι αυτό που κρατά τους σωλήνες αποχέτευσης σε καλή κατάσταση λειτουργίας και μειώνει σημαντικά την ανάγκη για δαπανηρές επισκευές ή αντικατάσταση. Συνιστούμε να το κάνετε αυτό ανά τακτά, χρονικά διαστήματα, ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε με την Αποφράξεις Νίκαιας σήμερα. Θα χαρούμε να σας πούμε πώς διατηρούμε και καθαρίζουμε οικιακά και εμπορικά συστήματα αποχέτευσης. Αυτό θα σας βοηθήσει να περιορίσετε την εμφάνιση ραγισμένων, φραγμένων ή σπασμένων σωλήνων στο μέλλον.

Αν υποψιάζεστε κάποιο πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο, είτε απλά θέλετε να πραγματοποιήσετε μια τακτική, προληπτική συντήρηση, καλέστε την Αποφράξεις Νίκαια να σας δείξει πώς γίνεται μία επαγγελματική επιθεώρηση της αποχέτευσης με κάμερα.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.