1. αποφράξεις παντός είδους
  2. τακτικές συντηρήσεις των σωληνώσεων του αποχετευτικού συστήματος
  3. ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού καθαρισμού της αποχέτευσης
  4. χρήση μηχανημάτων με υψηλή πίεση νερού
  5. ριζοκοπτικών μηχανημάτων
  6. ακριβή έλεγχο και εντοπισμό προβλημάτων με κάμερα
Top

Αποφράξεις Πετρούπολη 210.573.7000

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 210 5737000

Οι υπηρεσίες αποχετευτικών δικτύων της Αποφράξεις Περιστέρι είναι διαθέσιμες και για την Πετρούπολη.

Στην Αποφράξεις Πετρούπολη παρέχουμε μεταξύ άλλων επαγγελματικούς καθαρισμούς, αποφράξεις, προληπτικές, τακτικές συντηρήσεις, αντλήσεις υδάτων και επιθεωρήσεις των αποχετευτικών δικτύων με ειδική κάμερα υψηλής ανάλυσης, με χρήση υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

αποφραξη τουαλετας Πετρουπολης

αποφραξη τουαλετας Πετρουπολης

Οι ανθεκτικές και αξιόπιστες κάμερες επιθεώρησης υψηλής ανάλυσης μπορούν να μεταδώσουν την ακριβή τοποθεσία των αποχετευτικών γραμμών και να εντοπίσουν την αιτία των προβλημάτων του δικτύου της αποχέτευσής σας. Αυτή η μέθοδος μας επιτρέψει να δούμε την έκταση της ζημιάς στη γραμμή του αποχετευτικού σας δικτύου και μας παρέχει επιλογές για τη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος που θα διαγνώσουμε. Οι εικόνες μπορούν να αποθηκευτούν σε ψηφιακή μορφή σε ένα μόνιμο αρχείο., που μπορεί να σας χρειαστεί για μελλοντική χρήση.

Ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του προβλήματος στις υδρορροές και τα φρεάτια της αποχέτευσής σας, θα χρειαστεί να προσδιορίσουμε ακριβώς τι υπηρεσίες χρειάζεστε, με τον πλέον ασφαλή τρόπο για εσάς, την οικογένεια και το περιβάλλον σας, εύκολα και γρήγορα με το χαμηλότερο οικονομικό κόστος. Δεν έχει σημασία τι υπηρεσία θα χρειαστείτε, σχετικά με τις αποχετεύσεις σας, είτε πρόκειται για πολύ μεγάλο ή μικρό πρόβλημα, στην Αποφράξεις Πετρούπολης θα αντιμετωπίσουμε τα πάντα με την ίδια συνέπεια και επαγγελματισμό.

Μη διστάσετε να καλέσετε τους έμπειρους εξειδικευμένους της Αποφραξεις Πετρουπολης για όλες τις ανάγκες του δικτύου της αποχέτευσης σας, καθώς έχουμε την πείρα και τις γνώσεις, για να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα και αντιμετωπίζουμε κάθε έκτακτη ανάγκη στην οποία μπορεί να βρεθείτε.

Μην αφήσετε ένα πρόβλημα που λύνεται με ένα μικρό κόστος, να σας κοστίσει υπέρογκα ποσά, γιατί αγνοήσατε το πρόβλημα ή διαλέξατε μια λανθασμένη ή προσωρινή λύση για το δίκτυο της αποχέτευσης σας. Αν μια απόφραξη στο σύστημα της αποχέτευσής σας δεν αντιμετωπιστεί σωστά, τότε αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές στις σωληνώσεις σας και να σας κοστίσει μεγάλη ταλαιπωρία και πολλά χρήματα.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.